Wasmachine reparatie Zaandam

Wasmachine reparatie Zaandam

Wasmachine reparatie Zaandam houdt zich dagelijks bezig met de reparatie van alle merken wasmachines. Wij hebben een team van goed geschoolde, vakbekwame monteurs en zijn een erkend leerbedrijf.wasmachine reparatie zaandam

“Een kind doet de was!” luidt een bekend gezegde. En zo is het tegenwoordig ook, wanneer je maar in het bezit bent van een wasmachine. Die doet het namelijk allemaal voor je: Van inweken tot wassen, centrifugeren en indien gewenst zelfs drogen – Wat een gemak! Maar o zo groot de ellende wanneer uw machine het plots begeeft..

Wasmachine reparatie Zaandam voor kwalitatieve reparaties en onderhoud. Niet iedereen kan namelijk een wasmachine repareren. Ook al zijn er inmiddels zowaar informatiebronnen op het internet over hoe je zelf bepaalde wasmachine problemen op kunt lossen, het is ten zeerste aan te raden om hiervoor een vakkundige monteur in te schakelen. Wasmachine reparatie Zaandam is daarvoor uw eerste keus in de regio.

Dankzij jarenlange ervaring en uitgebreide scholing op het gebied van wasmachinereparaties, kunnen onze, speciaal geselecteerde, monteurs van met iedere wasmachine klus uit voeten. Ongeacht het merk van uw machine of de aard van het probleem: Wij hebben gegarandeerd een oplossing voor u klaar!

Wasmachine reparatie Zaandam heeft de meeste, originele wasmachine onderdelen standaard op voorraad, zodat uw machine al snel weer draait als nieuw. Om u daarvan te verzekeren, geven wij standaard 3 maanden garantie op al onze reparaties – één kapotte machine per kwartaal is immers al meer dan genoeg!

Bij ons bent u zo verzekerd van duurzame, efficiënte reparatie van uw wasmachine defect. Ga niet zelf aan de slag, want het risico dat de kosten hoog op zullen lopen is zonde van uw geld! Wasmachine reparatie Zaandam hanteert een vast bedrag van 72,60 euro aan onderzoekskosten –  zonder aparte voorrijkosten! Voor dat bedrag weet u meteen hoe het precies met uw machine gesteld is en wat u er in de nabije en verre toekomst van mag verwachten. Met name bij grote investeringen zoals een wasmachine geeft dat een gerust gevoel!

Wij zijn flexibel bereikbaar, ook ’s avonds en in de weekenden. Bij witgoed reparatie Zaandam is uw machine nog een lang leven beschoren!

Voor alle storingen aan uw wasmachine belt u 0686360040 – Uw witgoed specialist.