Wasmachine werkt niet goed

Wasmachine werkt niet goed meer bij mij. Ik heb een nieuwe etage en daar stond al een Bosch was/droogcombinatie, dus 1 apparaat. Ik krijg hem niet aan de praat. Graag uw expertise voor deze machine.wasmachine werkt niet goed

Het gaat om een Candy c1-145 Smart SensorSystem Activa. Bij een normaal wasprogramma stopt het wasprogramma na ong. 15 min, als het water nog in te trommel zit. Er is dan wel wasmiddel gebruikt maar wasverzachter blijft nog in het bakje zitten. Lampje van het toerental en 90 min indicator knipperen en programma stopt (foto stuur ik naar info@witgoedreparatieserviceutrecht.nl) Na het uitschakelen van de machine doen losse programma’s als spoelen, afpompen en centrifugeren het wel gewoon maar als onderdeel van een heel programma dus niet.

Wasmachine werkt niet goed, het betreft een Hoover HNWF6165 wasdroogcombi uit 2005. De machine wil niet meer draaien. Water in en uitpompen doet de machine nog wel. Zijn benieuwd of reparatie nog zinvol is. Nog niet eerder problemen gehad.

De deur gaat niet meer open en er zit was in de wasmachine. Waarschijnlijk moet er een nieuwe deur in of een nieuw slot.

Deur wasmachine gaat niet open, wasprogramma geheel doorlopen, geen water in de machine, Mogelijk deurslot kapot, van de week ging hij ook slecht open.

Bauknecht wasmachine tijdens het wassen ermee gestopt, staat nu vol water. Stop van de betreffende groep doorgeslagen, deze vervangen, stroom doet het weer, wasmachine doet niks meer.

I have AEG Lavamat Turbo (Lavamat 12843 vit) washer-dryer. It just stopped on Friday while it was on dryer mode and will not work again. It looks like there is no electricity coming to the machine; when you turn or push buttons; digital screen do not work, no lights come. We checked the electric box in the flat, every switch is up.

Geen storing onoplosbaar voor Witgoed reparatie Zaandam. Bel nu 0686360040.