Wasmachine trommel draait niet meer

Wasmachine trommel draait niet meer is een veelvoorkomend probleem bij diverse merken wasmachines. De oorzaak kunnen vele dingen zijn. Ook komt het regelmatig voor dat de trommel los hangt. wasmachine trommel draait niet meer

Wasmachine trommel draait niet meer horen wij vaak van klanten aan de telefoon, zoals:

Wasmachine trommel los.

De trommel van mijn wasmachine hangt los – wel een raar probleem, kan dit zomaar?

Na verplaatsing van de wasmachine doet deze het niet, wel elektriciteit en water.

Indesit wasmachine wil niet draaien. 4 jaar oud.

Mijn wasmachine is waarschijnlijk stuk gegaan door overbelading.

Onze wasmachine heeft de volgende klachten:
– deurtje sluit niet meer goed, waardoor er water uitstroomt
– centrifugeert niet meer;
– na het laten leeglopen van de machine, sluit de dop niet meer.

Na verplaatsing van de wasmachine doet deze het niet, wel electriciteit en water.

Indesit wasmachine trommel wil niet draaien.

Wasmachine draait niet , geeft code C7 aan, wordt niet warm genoeg schijnbaar.
Het is een AEG Lavamat bovenlader.

Wanneer de trommel van uw wasmachine niet meer draait, maar ook voor alle andere storingen en foutcodes, dan wordt het tijd om de specialist voor wasmachine reparaties te bellen in Zaandam en omstreken.

Wasmachine werkt niet goed

Wasmachine werkt niet goed meer bij mij. Ik heb een nieuwe etage en daar stond al een Bosch was/droogcombinatie, dus 1 apparaat. Ik krijg hem niet aan de praat. Graag uw expertise voor deze machine.wasmachine werkt niet goed

Het gaat om een Candy c1-145 Smart SensorSystem Activa. Bij een normaal wasprogramma stopt het wasprogramma na ong. 15 min, als het water nog in te trommel zit. Er is dan wel wasmiddel gebruikt maar wasverzachter blijft nog in het bakje zitten. Lampje van het toerental en 90 min indicator knipperen en programma stopt (foto stuur ik naar info@witgoedreparatieserviceutrecht.nl) Na het uitschakelen van de machine doen losse programma’s als spoelen, afpompen en centrifugeren het wel gewoon maar als onderdeel van een heel programma dus niet.

Wasmachine werkt niet goed, het betreft een Hoover HNWF6165 wasdroogcombi uit 2005. De machine wil niet meer draaien. Water in en uitpompen doet de machine nog wel. Zijn benieuwd of reparatie nog zinvol is. Nog niet eerder problemen gehad.

De deur gaat niet meer open en er zit was in de wasmachine. Waarschijnlijk moet er een nieuwe deur in of een nieuw slot.

Deur wasmachine gaat niet open, wasprogramma geheel doorlopen, geen water in de machine, Mogelijk deurslot kapot, van de week ging hij ook slecht open.

Bauknecht wasmachine tijdens het wassen ermee gestopt, staat nu vol water. Stop van de betreffende groep doorgeslagen, deze vervangen, stroom doet het weer, wasmachine doet niks meer.

I have AEG Lavamat Turbo (Lavamat 12843 vit) washer-dryer. It just stopped on Friday while it was on dryer mode and will not work again. It looks like there is no electricity coming to the machine; when you turn or push buttons; digital screen do not work, no lights come. We checked the electric box in the flat, every switch is up.

Geen storing onoplosbaar voor Witgoed reparatie Zaandam. Bel nu 0686360040.